Yleensä jossain vaiheessa kesää minua ainakin alkavat uudet perunat, sillit ja graavikalat ehkä vähän kyllästyttämään, sekä lihan grillaaminen. Mitä niiden sijaan?
KYLMÄ AVOKADOKEITTO
Tämä keitto on yksi hellepäivien suosikeistani. Soseuta neljä kypsää avokadoa limemehun, kasvisliemen, ranskankerman, suolan, mustapippurin, valkosipulin ja tabascon tai chilin kanssa, niin että saat löysähkön seoksen. Laita jääkaappiin jäähtymään ainakin neljäksi tunniksi. Pilko päälle tomaatteja pieniksi kuutioiksi, kesäsipulinvarsia tai ruohosipulisilppua sekä viipale paistettua lohta, savulohta tai graavilohta.
GRILLATTUJA JÄTTIKATKARAVUN PYRSTÖJÄ JA VALKOSIPULIMAJONEESIA
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti