perjantai 13. huhtikuuta 2012

Parsaa ja viiriäisenmunia


Kun on kerran kevät, niin voisin syödä parsaa vaikka joka päivä! Vihreät parsat ovat paljon kauniimpia kuin valkoiset, ja niillä on aina aloitettava parsakausi. Olen onnellinen kahden parsakattilan omistaja, toinen on kotona ja toinen mökillä.


Myös viiriäisenmunat kuuluvat kevätruokiini, muulloinkin kuin pääsiäisenä, tässä jo keitettynä.


Annos on koottu keitetyistä vihreistä parsoista, joiden keittoaika on n. 3-4 minuttia, keitetyistä viiriäisenmunista, salaatista ja graavilohesta. Kastikkeeksi tein öljy-balsamicovinegretten, jota laitoin myös parsojen päälle.



Ja näin kevään kunniaksi voi tarjota vaikka ihanaa Hommanäs Gårdin minttu-raparperimehua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti