maanantai 22. heinäkuuta 2013

Cobb salaatti amerikan malliin


More is more. Tässä salaatissa on kaikki herkut yhdellä kertaa!

Tee ensin hyvä kastike eli sekoita punaviinietikkaa 3 rkl, 2 tl dijonsinappia ja n. 1 dl oliiviöljyä, mausta suolalla ja pippurilla. Maista! 

Tee eri salaattilaaduista hyvä pohja. Käytä esim endiiviä, rucolaa, punasalaattia ja romainea. Paista tai grillaa pekoniviipaleet, voit halutessasi pikkoa ne pienemmiksi, sekä broilerin fileet sopivina viipaleina. Kuutioi avokado ja puolita kirsikkatomaatit. Kuori ja hienonna keitetty kananmuna. Asettele kaikki salaattipedille. Lisää lopuksi vielä murusteltu sinihomejuusto ja kastike. Sekoita varovasti. Tarjoa hyvän chardonnayn kanssa!

ps. tarinan mukaan Robert Cobb perusti Hollywood Brown Derby nimisen ravintolan vuonna 1929. Cobb työskenteli ravintolassaan aina niin myöhään, ettei hän ehtinyt syömään kuin vasta sulkemisajan jälkeen. Silloin hän kokosi lautaselle ravintolan ylijäämistä salaattia, paistoi pekonia, pilkkoi keitettyjä munia ja mitä milloinkin, ja kruunasi salaatin hyvällä kastikkeella.
arinan mukaan Robert Cobb perusti Hollywood Brown Derby nimisen ravintolan vuonna 1929. - See more at: http://www.karhunelamaa.fi/kokkikulma-cobb-salaatti/#sthash.wRUEfKPV.dpuf
Tarinan mukaan Robert Cobb perusti Hollywood Brown Derby nimisen ravintolan vuonna 1929. Cobbilla oli tapana työskennellä ravintolassaan niin myöhään, ettei hän ehtinyt syömään ennen kuin vasta puolenyön aikaan, sulkemisajan kynnyksellä. Tuolloin Cobbilla oli tapana valmistaa salaatti keittiön ylijäämistä, paistaa sekaan vähän pekonia ja kuorruttaa koko komeus ranskalaisella kastikkeella - See more at: http://www.karhunelamaa.fi/kokkikulma-cobb-salaatti/#sthash.wRUEfKPV.dpuf
Tarinan mukaan Robert Cobb perusti Hollywood Brown Derby nimisen ravintolan vuonna 1929. Cobbilla oli tapana työskennellä ravintolassaan niin myöhään, ettei hän ehtinyt syömään ennen kuin vasta puolenyön aikaan, sulkemisajan kynnyksellä. Tuolloin Cobbilla oli tapana valmistaa salaatti keittiön ylijäämistä, paistaa sekaan vähän pekonia ja kuorruttaa koko komeus ranskalaisella kastikkeella - See more at: http://www.karhunelamaa.fi/kokkikulma-cobb-salaatti/#sthash.wRUEfKPV.dpuf
Tarinan mukaan Robert Cobb perusti Hollywood Brown Derby nimisen ravintolan vuonna 1929. Cobbilla oli tapana työskennellä ravintolassaan niin myöhään, ettei hän ehtinyt syömään ennen kuin vasta puolenyön aikaan, sulkemisajan kynnyksellä. Tuolloin Cobbilla oli tapana valmistaa salaatti keittiön ylijäämistä, paistaa sekaan vähän pekonia ja kuorruttaa koko komeus ranskalaisella kastikkeella - See more at: http://www.karhunelamaa.fi/kokkikulma-cobb-salaatti/#sthash.wRUEfKPV.dpuf
Tarinan mukaan Robert Cobb perusti Hollywood Brown Derby nimisen ravintolan vuonna 1929. Cobbilla oli tapana työskennellä ravintolassaan niin myöhään, ettei hän ehtinyt syömään ennen kuin vasta puolenyön aikaan, sulkemisajan kynnyksellä. Tuolloin Cobbilla oli tapana valmistaa salaatti keittiön ylijäämistä, paistaa sekaan vähän pekonia ja kuorruttaa koko komeus ranskalaisella kastikkeella - See more at: http://www.karhunelamaa.fi/kokkikulma-cobb-salaatti/#sthash.wRUEfKPV.dpuf

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti