torstai 17. marraskuuta 2016

Ruispitaleivät





Tarvitset:
pitaleipiä
myskikurpitsaa
jauhelihaa, käytin broilerinjauhelihaa
avokadoa
fetaa
sipulia
kreikkalaista jogurttia
suolaa
mustapippuria
tabascoa
limen
tuoreita yrttejä
hunajaa
öljyä

Kuori ja pilko myskikurpitsa pieniksi kuutioiksi, kypsennä uunissa 200 asteessa puolisen tuntia. Mausta myskikurpitsakuutiot ennen uuniin laittoa suolalla, pippurilla ja hunajalla, kaada joukkoon myös vähän öljyä.Tee avokadotahna muussaamalla avokado karkeaksi haarukalla. Mausta tahna suolalla, mustapippurilla, limenmehulla ja tabascolla. Sekoita kreikkalaiseen jogurttiin ainakin hunajaa ja mausta makusi mukaan, käyttämällä vaikka tuoreita yrttejä. Paista jauheliha pannulla ja mausta se. Lämmitä pitaleivät pakkauksen ohjeen mukaan, halkaise ja täytä. Levitä ensin pohjalle avokadotahnaa, lisää jauhelihaa ja kurpitsaa, kuten myös sipulirenkaita. Lisää muutama viipale fetajuustoa ja kastiketta. Nauti heti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti