perjantai 23. joulukuuta 2011

Porkkanatimbaalit


Tänä jouluna, kuten monena muunakin jouluna, olen tehnyt porkkalaatikon sijaan porkkatimbaalin, ikään kuin laatikon hienostuneemman version. Ja maistuu niillekin, jotka eivät välitä jouluisesta porkkanalaatikosta. Ensin keittelen 1/2 kg porkkanoita. Kypsät porkkananpalat soseutan, lisään joukkoon pari munaa, purkin smetanaa, desin kermaa ja purkin esim Cantadoun yrttituorejuustoa sekä rakuunaa. Kun koko massa on kunnolla sekoitettu annostelen sen voideltuihin ja korppujauhotettuihin annosvuokiin. Vuoat laitan vesihauteessa 175 asteiseen uuniin ja kypsennän noin tunnin.



Ja tässä ihanan pullistuneet porkkanatimbaalit. Maku vain paranee kun lämmittää ne seuraavana päivänä, kotona kun ei ole niin isoja uuneja että, voisi kaiken jouluisen paistaa kerralla. Makoisaa joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti