Tästä ateriasta tulee mieleen kesäinen Rooman matkamme! Silloin kun on saatavilla vasikanpaistia, niin teen tämän ehdottomasti siitä, mutta naudanlihakin käy, ja arkisemman muunnelman voi tehdä vaikka kanasta tai kalkkunasta. Lisäksi vain suolaa, valkopippuria, tuoreita salvian lehtiä, parmankinkunviipaleita, valkoviiniä ja parmesanlastuja.
Maustan ohuet paistiviipaleet, käärin ympärille parmankinkunsiivut ja laitan salvianlehtiä kinkun ja paistin väliin. Paistan pannulla voissa muutaman minuutin, kaadan pannulle pari desiä valkoviiniä, lisään sekaan salvianlehtiä ja annan kiehahtaa. Tarjoillessa vuolen vielä parit lastut parmesania lihan päälle sekä lusikoin pannulta lientä lautaselle!
Salviaperunat valmistan rosa munda -lajikkeesta. Kun perunat ovat kypsiä, halkaisen perunat ja kaiverran sisuksen pois. Sekoitan sisukseen voita, parmesanraastetta, tuoretta salviasilppua, suolaa ja valkopippuria. Kun perunaseos on maustettu, laitan sen takaisin perunankuoriin ja vielä hetkeksi kuumaan uuniin. Ei muuta kuin herkuttelemaan!