perjantai 25. toukokuuta 2012

Minttu-retiisi-halloumicoucous


Tähän ohjeeseen sain inspriraation Kauhaa ja rakkautta blogista. Tein ohjeesta oman muunnelman.
Kiehauta 1-2 dl vettä, kaada se couscous-ryynien sekaan, sekoita, lisää voita ja anna hautua kannen alla viitisen minuuttia. Käytin tähän tomaatilla maustettua couscousia. Viipaloi retiisit ohuen ohuiksi viipaleiksi, silppua nippu minttua ja leikkaa halloumijuusto suupaloiksi. Keitä tai grillaa vihreät parsat ja pilkot kolmeen osaan. Paista tai grillaa myös halloumin palat. Lisää tuoreet retiisit, minttusilppu, grillattu halloumi ja parsa couscousin sekaan. Sekoita varovasti. Paista lisäksi vielä karitsan sisäfileitä, asettele ne kaiken muun päälle ja silppua vielä tuoretta minttua päälle, sekä ripaus suolaa ja mustapippuria.


Tämä herkku maistuu parhaimmalta haaleana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti