sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Ananascarpaccio





Aivan ihana, näyttävä, kevyenoloinen ja helppotekoinen jälkiruoka loppuvuoden juhliin!

Tarvitset: (4 hengelle)
1 tuoreen ananaksen kuorittuna
1-2 passionhedelmää
1-2 rkl tomusokeria
50 g valkoista suklaata lastuina
mustapippuria tai salmiakkijauhetta (Apteekkarin salmiakkijauhe)
vanilja- tai vanilja-valkosuklaajäätelöä

Viipaloi tuore, kuorittu ananas mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi, muista poistaa puinen keskiosa. Levitä siivut lautasille. Koverra passionhedelmien sisus astiaan ja sekoita tomusokeri joukkoon. Levitä passionhedelmäsokeriseos ananasviipaleille.

Ota jäätelökauhalla 1-2 palloa jäätelöä jokaiselle lautaselle ja asettele pallot annoksen keskelle. Vuole valkosuklaasta lastuja päälle. Rouhi päälle mustapippuria tai salmiakkijauhetta. Koristele vielä haluamallasi tavalla, itse laitoin jäätelön päälle kimallepölyä tuomaan annokseen juhlavuutta ja blingblingiä. 

Alkuperäinen ohje Johan Åkerberg: Suklaakirja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti