lauantai 8. helmikuuta 2014

Vihreitä papuja italialaiseen maalaistyyliin


Keitä ensin vihreät pavut puolikypsiksi. Laita pannulle voita tai öljyä, lisää myös tuoretta timjamia ja aurinkokuivattuja tomaatteja ja esimerkiksi tomaattisäilykkeen paseerauksesta jääneitä tomaattipaloja. Lisää pannulle kuivahtaneesta leivästä leikattuja kuutioita, valkosipulia sekä pavut. Sekoittele hetki ja kaada kaikki pannulta uunivuokaan.

Lisää vuokaan parmankinkun viipaleita paloiteltuna sekä parmesanlastuja. Paista uunissa kunnes juusto sulaa ja kinkku saa rapean pinnan.

2 kommenttia:

  1. Oih, taas vesi kielellä tätä lukiessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lurps ja nam! Vähän muuntelemalla saa vanhoista tutuista pavuista uutta.

      Poista