keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Ahi Ahi Tuna

 

Tämä herkku on matkamuisto keväiseltä New Yorkin matkalta! 

Hanki veneen tai laatikon muotoisia tacoja. Varaa 2-4 kappaletta syöjää kohden alkupaloiksi. Tee ensin avokadotahna. Soseuta avokadot, lisää sekaan valkosipulimurskaa, suolaa, mustapippuria, limen mehua ja ranskankermaa, sekä tabascoa maun mukaan.


Marinoi tonnikalapihveja pari tuntia. Tee marinadi jossa on soijaa, chiliä, tuoretta inkivääriä, seesamiöljyä, valkosipulia, kevätsipulia ja limen mehua. Paista tonnikalapihvit kevyesti pannulla, niin että pinta saa väriä ja  kala lähtee vain hieman kypsymään. Mausta pinta suolalla. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi.


Kokoa annokset. Laita tacovuokien pohjalle avokadotahnaa, päälle muutama viipale tonnikalaa ja tuoretta korianteria silputtuna. Nauti heti!

2 kommenttia: