lauantai 2. elokuuta 2014
"Risotto" kukkakaalista
Tämän herkun voi syödä sellaisenaan kasvisruokana tai lihan/kalan lisukkeena.
Silppua ensin valkosipulinkynsi ja kaksi salottisipulia. Kuullota sipuleita öljyssä hetki. Leikkaa iso kukkakaali ohuiksi siivuiksi eli oikeastaan silpuksi. Lisää kukkakaalisilppu kattilaan kuullottumaan. Lisää hetken päästä 2-3 desiä vettä ja puolikas kasvisliemikuutio.Keittele kunnes kukkakaali on kypsää, noin viitisen minuuttia. Lisää Philadelphia-tuorejuustoa (maustamaton) 2-4 ruokalusikallista. Sekoita. Raasta noin 100 g parmesaania ja laita puolet tässä vaiheessa sekaan ja anna levätä hetki kannen alla. Tarjoiluvaiheessa lisää päälle loput parmesanraasteesta ja tuoreita yrttejä.
Alkuperäinen ohje Hesarista.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Yes, kaapista löytyy 2 kukkakaalia, parmesaania ja pastaa!!!
VastaaPoistaMaistui niin ihanan keveältä kaiken grillauksen jälkeen!
VastaaPoistaNiin maistui, juustohöystöilläkin ;)
Poista