torstai 31. heinäkuuta 2014

Kasvis-rahkatäytteiset paprikat


Välillä näin kesällä tekee mieli jotain muutakin kuin grilliruokaa. Täytettyihin paprikoihin voi tietenkin laittaa täytteeksi sitä mitä kaapista löytyy tai mitä tekee mieli. Jujuna mulla on näissä paprikoissa maitorahka. 

Puolita paprikat ja poista siemenet. Varaa yksi kokonainen paprika per syöjä, jos teet tämän pääruoaksi. Lisukkeeksi riittää puolikas. Pilko täytteeseen sipulia, porkkanaa ja herkkusieniä tai kanttarelleja. Sekoita kasvisten joukkoon rahkaa, että saat sopivan lusikoitavan massan. Mausta tuoreilla yrteillä maun mukaan, sekä suolalla että pippurilla. 


Täytä paprikat massalla ja ripottele päälle juustoraastetta. Paista uunissa 35-45 minuuttia, kunnes paprikat ovat kypsiä. Voit myös lisätä täytteeseen esim fetaa tai sinihomejuustoa murusina ja jättää juustoraasteen päältä pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti