maanantai 20. kesäkuuta 2011

Kesän kypsä nektariini

Pitkään olen jakanut ruokakuviani ystävilleni Facebookissa, mutta en reseptejä tai ajatuksia, oivalluksia kuvien takana. Aika tuntui nyt olevan kypsä kuin kesäinen nektariini blogin kirjoittamiselle ja kaikkien ihanien ruokakokemusten ja kokkailujen jakamista niistä kiinnostuneille. Tarkoituksenani ei niinkään ole jakaa teelusikan tai desilitran tarkkoja ohjeita, vaan rohkaista kokeilemaan ja löytämään itse oikeat mittasuhteet. Aion jakaa myös niitä kokemuksia  jotka eivät ihan menneet kuin Strömsössä, joka on yksi niistä harvoista telkkariohjelmista joita seuraan innolla. Ylikypsät nektariinit käytän muuten usein salaatteihin, sopii erityisen hyvin sinihomejuuston seuraan. Myös grillattuina nektariinit maistuvat lihan ja halloumin seurana tuoden annokseen sopivaa makeutta. Näistä ja monista muista herkuista enemmän tästä alkaen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti