Tämän fasaanin metsästin Hakaniemen hallista Reinin Lihasta. Tästä riitti hyvin meidän kolmihenkiselle perheelle. Hieroin lihan pintaan suolaa, pippuria ja rosmariinia, käärin ympärille pekonia ja otin pannussa värin. Sitten vaan uunivuokaan vihannesten ja pienen nestemäärän kanssa. Pannulle kannattaa paistamisen jälkeen laittaa tilkka nestettä ja kerätä näin kaikki maut talteen uunivuokaa tai kastiketta varten.
lauantai 17. syyskuuta 2011
Lintuteema jatkuu fasaanilla
Tämän fasaanin metsästin Hakaniemen hallista Reinin Lihasta. Tästä riitti hyvin meidän kolmihenkiselle perheelle. Hieroin lihan pintaan suolaa, pippuria ja rosmariinia, käärin ympärille pekonia ja otin pannussa värin. Sitten vaan uunivuokaan vihannesten ja pienen nestemäärän kanssa. Pannulle kannattaa paistamisen jälkeen laittaa tilkka nestettä ja kerätä näin kaikki maut talteen uunivuokaa tai kastiketta varten.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti