perjantai 9. maaliskuuta 2012

Broileria ja cashewpähkinädippiä



Soseuta ensin dipin ainekset ja laita jääkaappiin maustumaan. Dippiin tulee siis pari desiä cashewpähkinöitä, 1 rkl soijaa, 1 tl kuivattua inkivääriä tai pala tuoretta, pari valkosipulinkynttä, 2 tl seesaminsiemeniä, 1 rkl hunajaa, chiliä maun mukaan, 3 dl maustamatonta jogurttia tai ranskankermaa, tuoretta persiljaa ja korianteria, 1 limetin mehu, sekä suolaa ja mustapippuria.

Broilerinfileiden kuorrutus: 1 rkl Dijon-sinappia, 2 rkl öljyä, 1 appelsiinin mehu, 2 viipaletta kuivahtanutta täysjyväleipää, pari valkosipulinkynttä, tuoretta persiljaa, suolaa ja valkopippuria.


Paista broilerinfileitä pannulla, kunnes saavat hieman väriä. Siirrä fileet uuninkestävään vuokaan, kypsennä loppuun 200 asteen uunissa. Levitä kuorrute päälle ja kypsennä vielä hetki grillivastusten alla.


Tarjoa cashewpähkinädipin, parsa-ja ruusukaalin sekä täysjyväpastan tai -riisin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti