sunnuntai 25. toukokuuta 2014
Turskan poskia ja grillattua parsaa
Tämä vaatii jo apulaisen avuksi, kun yhtä aikaa pitää paistaa turskanposket ja grillata parsat. Tai sitten vaan ensin grillaa parsat, niiden kanssa ei haittaa niin paljon vaikka ovatkin haaleita, kun taas turskanposkien kuuluu olla kuumia tarjolle tuotaessa!
Eli napsauta parsojen puumainen tyvi pois ja sivele parsat öljyllä. Grillaa parsat tai paista parilapannulla. Aikaa menee 4-5 minuuttia.
Kuumenna pannulla voita ja öljyä, lisää valkosipulin viipaleita ja turskan posket. Lorauta joukkoon tilkka valkoviiniä tai sitruunamehua. Mausta suolalla. Tarjolle laittaessasi lusikoi poskien päälle pannulle muodostunut liemi. Herkuttele raikkaan valkoviinin kanssa!
Turskan poskia löytyy hallien kalakauppiailta tilaamalla ennakkoon.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti