torstai 15. toukokuuta 2014

Herkkumakaronilaatikko

 

Alkuperäinen idea tähän löytyi Safkaa-blogista. Tarvitset sipulia, valkosipulia, karitsan jauhelihaa, pekonia, tomaatteja kaltattuna, parsakaalia, täysjyvämakaronia, suolaa, mustapippuria ja tuoretta timjamia sekä juustoa.

Kuutioi pekoni ja laita pannulle paistumaan, lisää kuutioidut sipulit joukkoon. Lisää seuraavaksi liha ja ruskista. Mausta seos ja lisää halutessasi tilkka punaviiniä tai lihalientä mukaan. Lisää vielä kaltatut tomaattikuutiot sekä puolikypsät parsakaalin nuput (voit laittaa ne myös raakana). Sekoita hyvin. Kaada seos voideltuun uunivuokaan, lisää raa'at makaronit ja runsaasti juustoa, laita vuoka 200 asteen uuniin kypsymään, aikaa menee puolisen tuntia. Revi päälle vielä tuoretta timjamia!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti