yhden sipulin
valkosipulia maun mukaan
oliiviöljyä tai voita
tuoreita herkkusieniä (1 pkt)
lehtikaalia (1/2 pussia)
tuoretta pinaattia (1 pussi)
kirsikkatomaatteja (1 rasia)
artisokan sydämiä
marinoitua paprikaa
tomaattimurskaa (1 prk)
tuorejuustoa, makuna esim aurinkokuivattutomaatti (1 pkt)
suolaa
mustapippuria
juustoraastetta
tuoretta basilikaa
Silppua sipuli ja valkosipulit, viipaloi herkkusienet, lohko kirsikkatomaatit, revi lehtikaali silpuksi, revi myös pinaatinlehdet pienemmiksi. Paista toisella pannulla herkkusienet ja sipulit öljyssä tai voissa. Paista toisella pannulla lehtikaalit, pinaatit ja tomaatit, lisää sekaan paistetut sienet ja sipulit, sekä artiksokat ja paprikat, kuten myös tomaattimurska ja tuorejuusto. Sekoita hyvin. Voitele vuoka. Lado pohjalle lasagnelevyjä, lusikoi päälle kastiketta ja juustoraastetta, lisää näin vielä kaksi kerrosta. Paista 175 asteessa noin 40 minuuttia. Artisokan sydämet ja paprikat olivat jääneet yli muista kokkailuista, joten päätin hyödyntää purkinpohjat tähän, myös jos olisi ollut aurinkokuivattuja tomaatteja purkissa, niin olisin nekin tuonne sekaan laittanut tai melkein mitä vaan kasviksia mitä kaapista löytyy.
ps. alkuperäinen ohje täältä
ps. alkuperäinen ohje täältä
Nams!
VastaaPoistaSe oli todellakin nams!
Poista