torstai 9. helmikuuta 2017

Kania italialaisittain









Joskus voi tehdä löytöjä lähimarketin lihatiskiltä, kuten tässä taannoin löysin sieltä kanin fileitä. Viime sunnuntaina sitten teimme kania italialaisittain.

Tarvitset:
kania, file tai kaksi syöjää kohden
voita
parmankinkkua
mustapippuria
lisukkeeksi tein tuorepastaa ja vihanneksia

Ota kanin fileisiin väriä pannulla, mausta mustapippurilla, kääri kunkin filee ympärille viipale parmankinkkua ja asettele fileet uunivuokaan. Huuhtaise pannu, jolla fileet paistoit, kermalla, sekoita joukkoon vähän dijonsinappia ja kaada uunivuokaan. Paista kaninfileitä uunissa 180 asteessa viitisen minuuttia, kypsyvät todella nopeasti. Lisukkeeksi keitin tuorepastaa, jonka maustoin hyvällä oliiviöljyllä, suolalla ja mustapippurilla, päälle parmesanraastetta ja seuraksi vielä papuja ja ruusukaaleja. 

Helppoa, hyvää ja nopeasti valmistuvaa ruokaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti