torstai 20. helmikuuta 2014

Iberico-possua




Mureaa ja marmoroitunutta Iberico-possua hallikauppiaalta! Ibericopossu on vapaanakasvava, mustajalkainen espanjalainen alkuperäisrotu, jonka ravinto koostuu viimeiset 6 kuukautta pääsääntöisesti tammenterhoista. Ibericopossun liha on erittäin maukasta, rasvoittunutta ja kypsyy mureaksi normaalia possua nopeammin ja on herkullista myös hieman mediumina. Tee timjamista ja öljystä marinadi, anna maustua aamusta iltaan tai yön yli, jos aikaa on ja aikaahan on kun sitä järjestää, vai mitä?


Paista pannulla, anna hautua hetki kannen alla ja Ibericonpossun voi tosiaan jättää aavistuksen roseeksi. Mausta vielä suolalla ja pippurilla. Näistä tulee kesällä ihania myös grillissä, ellei jopa parempia!


Tarjoa taleggio-lehtikaaliperunoiden ja vihreiden maalaistyylisten papujen kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti