keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Kermamuhennetut espressosienet



Kuvat eivät tee oikeutta tälle herkulle!

Tarvitset:
1 salottisipulin
puolisen litraa sieniä, käytin tatteja (pakaste)
1 rkl voita
pari desiä kuohukermaa
2 rkl espressokahvia
0,5 tl sokeria
sormisuolaa ja mustapippuria

Kuori ja hienonna salottisipuli, leikkaa sienet sopivankokoisiksi paloiksi. Kuullota sieniä kuivalla, kuumalla pannulla, kunnes niistä ei enää irtoa nestettä. Lisää voi ja sipulisilppu pannulle sienten sekaan. Paista sekoitellen hetki. Lisää kerma ja espresso. Mausta. Nauti heti sellaisenaan tai hyvän riistan kanssa. 

Kahvin maku korosti sienten makua upeasti, ajattelin tätä syödessäni, että voisin syödä tätä vaikka joka päivä, maku oli niin täyteläinen ja ihana. Vaikka en juo kahvia, niin pidän kahvinmausta ja siitä sain nauttia tässä ruoassa.

ps. ohje löytyi Etiketti-lehdestä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti