sunnuntai 21. huhtikuuta 2013
Verigreippimarmeladi
Keltaista kevätaurinkoa odotellessa sain inspiraation tehdä ihanista verigreipeistä marmeladia piristämään aamuja. Kilosta verigreippejä tulee 3 purkillista valmista marmeladia.
Leikkaa greipeistä kuoret niin, että valkoinen osa lähtee kokonaan. Leikkaa lohkot vielä kalvottomiksi. Tee tämä kattilan päällä, ettei mehua mene hukkaan. Lisää kattilaan hillosokeria 3 dl, mitä enemmän laitat hillosokeria, sitä tanakampaa marmeladia saat. Keitä noin 15 minuuttia hiljalleen poreillen, sekoittele ja kuori pinnalta vaahtoa.
Laita marmeladi kuumennettuihin tölkkeihin, sulje heti ja säilytä viileässä. Nauti luonnonjogurtin kanssa tai paahtoleivän päällä!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Oi kun näyttää hyvältä!
VastaaPoistaHyvää olikin! ;) Marjakautta odotellessa....
Poista