tiistai 5. marraskuuta 2013

Kesäkurpitsa-vuohenjuusto-karitsanjauhelilasagne


Ei nimi miestä pahenna, vai mitä? Tästä lasagnesta ei ehtinyt kuvaan kuin karitsanjauhelikastike.

Viipaloi kesäkurpitsa, paista viipaleita pannulla, mausta suolalla ja mustapippurilla, lisää tomaattimurskaa pari tölkkiä. Mausta sokerilla (2 tl), soijalla (2 rkl) ja tuore yrteillä, kuten basilikalla, persiljalla ja timjamilla. Lisää n 3 dl ruokakermaa, anna kiehahtaa. 
Kuullota muutama salottisipuli pannulla, lisää karitsanjauheliha, mausta tuoreella mintulla, suolalla ja pippurilla. Saosta ruokakermalla.
Voitele vuoka. Laita pohjalle kesäkurpista-tomaattikastiketta, seuraavaksi täysjyvälasagnelevyjä, sitten taas kesäkurpitsa-tomaattikastiketta ja jauhelihakastiketta, ja tähän väliin vuohenjuustoviipaleita. Jatka kunnes kaikki kastikkeet ja vuohenjuusto on käytetty. Kypsennä 200 asteessa noin 40 minuuttia. Tarjoa vihersalaatin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti