tiistai 10. tammikuuta 2012

Entrecote rucolapedillä


Helppo, nopea ja herkullinen ateria!
Osta mehevät entrecote-pihvit. Revi rucolanlehdet vähän pienemmiksi, lisää salaattisipulia ja hyvää vinegrette-kastiketta. Laita rucolasalaatti pediksi lautaselle. Pilko parsakaalia nupuiksi sekä paprika ja punasipuli sopivan kokoisiksi lohkoiksi tai viipaleiksi. Laita pannulle voita ja oliiviöljyä, paista kasviksiin väriä ja hauduta kypsiksi. Kun kasvispaistos on lähes kypsää, mausta suolalla ja pippurilla, ja anna hautua hetken kannen alla. Paista sillä aikaa pihvit ja mausta valkosipulilla, suolalla ja pippurilla. Leikka pihvit viipaleiksi ja asettele rucolapedin päälle, lusikoi pannulta paistolientä lihojen päälle ja lisää viereen paistetut kasvikset. Tarjoa sitruunalohkon kera, josta voi puristaa lihan päälle vähän kirpeyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti