torstai 26. tammikuuta 2012

Karamellisoitu päärynä-vuohenjuustosalaatti a la Eeva Kolu



Tämän ihanan salaattireseptin nappasin Hesarista. Samalla blogi Kauhaa ja rakkautta nousi suosikkiruokablogiksini. Ensin tein kastikkeen, johon tuli 4 rkl oliiviöljyä, 1 rkl valkoviinietikkaa, 1 tl Dijon-sinappia, 1 tl hunajaa sekä suolaa ja pippuria.


Päärynän karamellisointi: leikkaa päärynä viipaleiksi, kuumenna pannulla voi, lisää joukkoon 1 tl fariinisokeria ja paista päärynäviipaleita muutama minuutti kummaltakin puolelta. Paahda samalla kourallinen saksanpähkinöitä toisella pannulla.


Kokoa salaatti erilaatuisista salaateista, leikkaa joukkoon ohuita suikaleita salaattisipulia, murenna vuohenjuusto päälle, lisää paahdetut pähkinät ja päärynäviipaleet. Ohjeesta poiketen lisäsin vielä parmankinkkuviipaleita mukaan annokseen. Oikein ihanat makuyhdistelmät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti