sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Raclette




Raclette kuuluu kevättalven iltoihin, silloin kun ensimmäiset tulppaanit ilmestyvät kauppoihin!


Meillä tarjotaan raclettejuuston lisäksi hyvää, tuoretta, rapeakuorista maalaisleipää ja keitettyjä perunoita. Lisäksi on aina sipulia, tomaattia, herkkusieniä, paprikaa ja muitakin nopeasti kypsyviä kasviksia kuten kesäkurpitsaa ohuina siivuina, tai esikypsennetyjä vihreitä papuja. Tällä kertaa hankin Lentävästä Lehmästä sekä sveitsiläistä todella voimakasta raclette-juustoa sekä miedompaa ranskalaista, jonka maku lämmittäessä voimistui huomattavasti.


Pääraaka-aineina juuston lisäksi oli tällä kertaa broilerin fileistä leikkattuja ohuita suikaleita sekä marmorihäränpihvistä leikattuja viipaleita. Tarjolla on myös hyvä olla pekonia, jolla saa raclettepannuun rasvaa ja makua.



Lisäksi vielä laitan aina tarjolle hillosipuleita, varrellisia kapriksia ja cocktailkurkkuja. Niitä on mukava napostella annoksen valmistumista odotellessa! Ei muuta kuin aineket raclettepannuun ja kypsymään, päälle juustoa vastuksen alle sulamaan ja nautinto on valmis.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti