keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Grilattua mustekalaa


Mahtava kokonainen mustekala löytyi lähi-Citymarketistamme! Ei muuta kuin rohkeasti kokeilemaan. Irrotin ensin pään, muuten mustekala oli puhdistettu valmiiksi sisältä. Leikkasin sen sitten vain suikaleiksi.


Tarjoilua varten varasin limelohkoja, mintunlehtiä, aiolia ja yrttiöljyä. Yrttiöljyyn laitoin persiljaa, korianteria, valkosipulia, chilikastiketta (kun ei ollut tuoretta chiliä) ja valkosipulia. Anna maustua hetken aikaa!


Laitoin mustekalasuikaleet marinoitumaan seokseen, jossa korianteria, valkosipulia, limemehua ja chilikastiketta. Marinoin noin puolisen tuntia.


 Sitten vain grilliin, max 3-5 minuuttia, muuten liha sitkistyy.


Kaada tarjoilua varten tehty yrttiöljy mustekalasuikaleiden päälle ja nauti raikkaan valkoviinin kera helteisenä kesäiltana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti