sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Lammasta ja kukkakaali-ruusukaali-perunamuhennosta


Tämänkin ruokalajin valmistamisen aloitan "peston" tekemisellä. Tällä kertaa laitoin salviaa ja timjamia, parmesaania ja oliiviöljyä. Lampaanfileet laitoin marinoitumaan pestoon ainakin puoleksi päiväksi.



Lampaan fileet, joko sisä- tai ulkofileet, laitan pannulle paistumaan. Molemmat paistuvat pannulla mediumeiksi kannen alla suht nopeasti. Isommat ulkofileet saatan laittaa uuniin hetkeksi. Toki grillissä tulee paras lopputulos!


Lisukkeeksi tein tällä kertaa muhennoksen kukkakaalista, ruusukaalista ja perunasta ryyditettynä voilla ja kermalla. Lihojen päälle vielä yrttipestoa kastikkeeksi ja nauttimaan vaan hyvästä ruoasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti