lauantai 8. lokakuuta 2011

Lampaankruunu ja sitruunaista risottoa



Tässä upeat lampaankruunut yrteillä marinoituina valmiina uuniin. Käytän lampaassa yrttinä joko timjamia, rosmariinia tai salviaa. Ennen uuniin laittoa otan pannussa väriä pintaan, uunivuoan pohjalle nesteet pannulta ja n. 20 minuuttia uunissa. Annan hetken vetäytyä ennen leikkaamista, niin lihasnesteet pysyvät paremmin sisällä ja liha näin mehukkaampana.



Kruunu tässä kyljyksiksi paloiteltuna. Pestoon laitoin tällä kertaa pecorinoa, sitruunaa, salviaa ja parmesaania. Lisukkeeksi sitruunaista risottoa, johon siis laitoin normaalin risoton sekaan vähän sitruunankuoriraastetta ja tilkkasen kermaa.


Kynttilät palamaan ja nauttimaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti