torstai 3. toukokuuta 2012

Grillattu parsa-vuohenjuustosalaatti


Tuoretta valkoista parsaa! Ihanaa.


Kuori valkoiset parsat, vihreitä en kuori, napsaise vain kovat päät pois molemmista. Grillaa parsat joko grillissä tai ota niihin pannulla raidat ja grillaa uunissa grillivastusten alla, aikaa menee 3-5 minuuttia, riippuen parsojen paksuudesta. Silppua kevätsipulin varret ja paista pannulla, kunnes vähän pehmenevät. Grillaa tai paista pannulla vuohenjuustokiekkoja. Sekoita paloitellut parsat ja kevätsipulit kulhossa, lisää oliiviöljyä, mausta suolalla ja mustapippurilla. Annostele lautasille juuston kanssa. Grillaa seuraksi vielä esim karitsan fileitä. Silppua lihojen päälle vielä rucolaa ja nauti!

2 kommenttia:

  1. vaikuttaa herkulliselta, pitänee siis kokeilla kans :). eilen kuorin kaksi nippua vihreitä parsoja (parsankeittäjä on reissussa...) siis ilmeisesti ihan turhaan?!?. kädet oli koko illan sen päälle sellaiset kuin oisin viikon leikkinyt hiekkalaatikolla...

    VastaaPoista
  2. Vihreät parsat, varsinkin jos ovat kovin ohuita, jätän kuorimatta, huuhtaisen vain, jos ovat multaisia. Mutta onhan siinä käsillätekemisen iloa siinä parsan kuorimisessakin!

    VastaaPoista