keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Ravioleja, papuja ja kasviksia


Valitse tähän joko liha- tai juustotäytteisiä tuoreravioleja. Toki, jos aikaa on, niin tee raviolit itse.
Lisäksi tarvitset kesäkurpitsaa, vihreitä papuja, varsiselleriä ja kidneypapuja purkista sekä pekonia ja parmesaania tai muuta juustoa. Kasviksia voit vaihdella mielen- ja maun mukaan tai mitä sattuu jääkaapista löytymään. 

Pilko kasvikset sopiviksi paloiksi. Valuta säilykepavut. Keitä raviolit juuri ja juuri kypsiksi, valuta. Paista pilkottu pekoni pannulla, nosta sivuun. Kuullota samalla pannulla kasvikset, lisää 1/2 lihaliemikuutio ja 1-2 dl vettä. Anna kiehua hiljalleen, kunnes kasvikset ovat al dente. Lisää pekonit ja keitetyt raviolit. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää päälle vielä runsaasti parmesaania ja persiljaa. Parmesanin voi korvata vaikka vuohenjuustolla tai mozzarellalla. Nopea, mutta herkullinen arki-illan pelastaja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti