perjantai 16. elokuuta 2013

Raikkaan hedelmäinen couscous


Valmista kuskus pakkauksen ohjeen mukaan. Pilko sekaan viinirypäleitä, nektariinia ja grilattuja paprikoita. Lisää myös kivettömiä oliiveja ja mantelirouhetta tai pinjansiemeniä taikka muita pähkinöitä. Mausta sitruunamehulla, öljyllä, suolalla ja mustapippurilla. Sekoita ja tarjoa sellaisenaan tai grillatun kanan tai lampaan lisukkeena. Sekaan voi toki laittaa muutakin; olen lisännyt esim melonia (mikä laji vaan), grillattua halloumia pieninä kuutioina, artisokan sydämiä. Jos olen halunnut tästä ruokaisamman, vaikka evääksi töihin mukaan otettavaksi tai piknikille, olen lisännyt grillatut kanapalat suoraan sekaan. Eli sekaan vaan kaikkea mistä itse pitää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti