Paloittele ensin 1 kg verran kurpitsaa, käytä vain pehmeä sisäosa, kuoret voi heittää pois, mutta siemenet voi paahtaa pannulla pikku naposteltaviksi tai ruokiin lisättäviksi. Keitä kurpitsaa suht pienessä vesimäärässä pehmeäksi välillä sekoittaen. Soseuta massa. Lisää 1 kg hillosokeria ja 120 g voita. Keitä vielä noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi raastettu sitruunankuori ja mehu yhdestä sitruunasta. Anna jäähtyä hetki. Purkita kuumennettuihin lasipurkkeihin. Lasipurkin kuumennan eli desifioin 250 asteen uunissa muutaman minuutin ja kannet keitän. Sitten vaan purkit kylmään.
Herkuttele paahdetun leivän päällä Philadelphia tuorejuuston kera tai vie ystäville lahjaksi!
Guauuu...deben ser riquísimas estas mermeladas!!!!
VastaaPoista:) I think this must be something positive!
Poista