keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Italialaiset kalapullat


Rooman matka lähestyy, joten täytyy fiilestellä etukäteen!

Käytän tehosekoitinta tämän kalapullataikinan tekemiseen. Varaa n 600 g lohta ja haukea. Lisää tehosekoittimeen kalat, valkosipulia, kypsää raastettua perunaa (2-3 kpl), raastettua parmesaania ja 2 kananmunaa. Mausta persiljalla, sitruunankuorella, suolalla, pippurilla ja chilillä. Sekoita tasaiseksi. Nosta jääkaappiin noin puoleksi tunniksi. Pyörittele kostutetuin käsin pieniä palleroita ja pyöräytä ne kevyesti korppujauhoissa. Paista pannulla runsaassa öljyssä tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa raikkaan salaatin ja chilimajoneesin kanssa. Italialaisuutta näissä on parmesanin verran!

1 kommentti: