keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Jättikatkarapuravioleja hummerikastikkeessa


Pitkästä aikaa itsetehtyä pastaa! Katso pastanteko-ohje tästä.

Varaa täytettä varten jättikatkaravunpyrstöjä, mascarponejuustoa ja basilikaa. Pilko ravunpyrstöt pieniksi paloiksi. Sekoita pyrstöt ja juusto tahnaksi, mausta suolalla, pippurilla ja tuoreella basilikalla. Laita täytettä keskelle raviolin pohjaa ja nosta toinen pastalevy kanneksi päälle, viimeistele taikinapyörällä kauniit reunat ravioleille. Keitä suolalla maustetussa vedessä, kunnes raviolit nousevat pintaan eli noin 3-4 minuuttia. Valuta hyvin.


Tee kastike hummerifondista, kalaliemestä ja kermasta, mausta tillillä. Keitä ensin kalalientä (2-3 dl) ja hummerifondia (2-4 rkl) kasaan, kun maut ovat tiivistyneet, lisää kermaa ja suurusta tarvittaessa vaalealla Maizenan kastikkeensuurustajalla. Mausta tillisilpulla, suolalla ja pippurilla.


Asettele raviolit lautaselle, lusikoi kastiketta päälle sekä silppua vielä tuoretta basilikaa makua ja väriä antamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti