sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Lohitacot


Pitihän sitä taas kehittää jotain uutta, nyt tacokuorien sisään. 

Leikkaa tomaatit kuutioiksi. Viipaloi punasipulit ja leikkaa chilipalko pieniksi paloiksi. Kuullota sipuliviipaleita ja chiliä öljyssä hetken.


Tee guacamole seuraavaksi. Soseuta pari avokadoa, lisää valkosipulia ja limenmehua maun mukaan. Mausta suolalla, pippurilla ja tabascolla tai tuoreella chilillä. Notkista avokadomassaa kermaviilillä tai ranskankermalla. 

Itse soseutan avokadot haarukalla, massa jää vähän rouheammaksi, jos taas haluan sileämpää, soseutan massan blenderissä tai sauvasekoittimella. Yleensä myös ei täysin kypsät avokadot saa paremmin soseeksi koneellisesti.


Mausta tomaatit ja sipulit vielä tuoreella korianterilla ja mustapippurilla. Leikkaa lohi tai kirjolohi ohuiksi viipaleiksi/suikaleiksi ja paista nopeasti pannulla. Mausta suolalla, pippurilla ja limenmehulla.


Täytä tacokuoret: levitä ensin guacamolea kuoren sisäpinnoille, lisää lohta ja tomaatti-sipuliseosta sekä ranskankermaa. Nauti heti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti