Tein kahdenlaisia suklaa-hedelmä-pähkinäkarkkeja tämän vuoden jouluksi ja vähän lahjoiksikin.
Ensimmäinen erä valmistui valkosuklaaseen, joka siis sulatetaan vesihauteessa.
Suklaan sulaessa pilkoin kuivatut aprikoosit, cashewpähkinät ja Dajm-suklaan. Sekoitin pilkotut ainekset sulan suklaan joukkoon ja sitten vaan annostelin pikkuruisiin karkkivuokiin.
Toisen erän tein tummaan suklaaseen, jonka myös sulatin vesihauteessa.
Tumman sulaneen suklaan sekaan lisäsin saksanpähkinöitä ja hedelmäsekoitusta, jota yleensä laitetaan perinteiseen englantilaiseen joulukakkuun.
Ja tässä somat, pikkuriikkiset joulukarkit ovat valmiina!
Tässä on levyn muodossa jähmettymässä sokeria, kermaa ja voita...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti