perjantai 15. maaliskuuta 2013

Paahdettu paprikakeitto


Valitse tähän keittoon sekä tavallista paprikaa että suippopaprikaa. Suippopaprika tuo kivaa makeutta keittoon. Värit voit päättää itse!


Lisäksi iso nippu tuoretta basilikaa!


Aloita keiton tekeminen paprikoiden paahtamisella 225 asteen lämmössä uunissa noin 15-25 minuuttia, kunnes ovat pinnalta mustuneet. Anna jäähtyä ja kuori käsin tai veitsen avulla. Kuori ja hienonna salottisipuli ja valkosipulit, kuullota niitä öljyssä kattilassa.


Lisää 1 prk tomaattimurskaa tai paseerattua tomaattia, paprikat ja muutama desi kasvislientä. Keitä noin 10 minuuttia. Mausta suolalla, mustapippurilla ja sokerilla. Soseuta keitto ja lisää kasvislientä, jos liian sakeaa.



Laita päälle runsaasti tuoretta basilikaa. Tähän lisäsin vielä keitettyjä parsakaalinnuppuja ruokaisuutta lisäämään, kun niitä oli jäänyt yli edelliseltä päivältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti