sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Suppilovahvero-poronkäristystä ja bataattimuussia


Ajattelin tehdä poronkäristyksestä vähän ruokaisampaa ja lisäsin poronkäristyslihan joukkoon suppilovahveroita. Käristä lihoja ensin pannulla jäisinä muutamassa erässä ja siirrä lihat pataan. Ruskista keltasipulikuutioita voissa, lisää suppilovahverot, paista kunnes sienien neste on haihtunut. Lisää sipulisieniseos lihojen sekaan pataan, lisää myös pari desilitraa vettä tai olutta ja mausta suolalla sekä pippurilla. Anna hautua tunnin verran. Tarjoa vaihteeksi bataattimuussin kanssa. Kuutioi bataatit ja keitä kypsäksi, noin 10 minuuttia. Soseuta, lisää voita, mausta suolalla ja pippurilla, jos tuntuu että sose on liian paksua, lisää keitinvettä joukkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti