sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Ruokablogin kirjoittaminen jatkuu - kanttarelleja ja turskaa

Olen tässä  jonkin aikaa miettinyt tämän ruokablogini henkiin herättämistä ja tästä se taas alkaa! Kaikenlaista on tapahtunut tauon aika, mutta ruoka on pysynyt matkassa mukana ja nyt haluan taas jakaa kokkailukokemuksiani ja ideoitani, ihania ruokakuvia ja makuja matkan varrelta teille lukijani, nyt myös niitä terveellisempiä vaihtoehtoja mausta tinkimättä.

Tänään kun tulimme Habitaresta, nälkä oli kova ja olin ennakoinut miettimällä valmiiksi nopeasti valmistuvan ruoan. Yksinkertaista, hyvää ja terveellistä, myös satokauden mukaista ruokaa. 

Kanttarelleja ja turskan seläkettä

Kanttarellit oli kaupasta tällä kertaa ja turskan seläkettä saa silloin tällöin kalatiskistä. Pilkoin ja paistoin kanttarellit voi-öljyseoksessa, mausteeksi suolaa ja pippuria. Toisella pannulla paistoin samaan aikaan turskanseläkkeet, jotka olin leikannut viiteen osaan. Tein vielä lisukkeeksi kolmannella pannulla pannuvihanneksia eli paprikaa, sipulia ja kesäkurpitsaa. Kaikki kolme raaka-ainetta eli kanttarellit, kala ja vihannekset kypsyivät samassa ajassa. Hyvää ja edullista, terveellistä ja maukasta, nopeaa valmistaa.


Tästä se taas lähtee. Maukasta ruokaviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti