sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Punakaali-sinihomejuustohauduke

Olen tainnut joskus aiemminkin jakaa tämän syksyisen punakaalihaudukkeen ohjeen, mutta tässä nyt vielä muistutukseksi näin alkusyksyyn. 


Tarvitset:

punakaalin
keltasipulin
voita
sinihomejuustoa
timjamia
suolaa
mustapippuria


Pilko punakaali suikaleiksi, kuten myös yksi keltasipuli. Laita pannulle voita ja lisää sipulit ja punakaalit, anna hautua noin 15 minuuttia tai kunnes kaalit ovat pehmenneet. Mausta suolalla, pippurilla ja timjamilla. Lisää vähän ennen tarjoilua sinihomejuustoa maun mukaan, sekoittele ja annan juuston sulaa. Tarjoa esim karitsan ulkofileiden kanssa, kuten eilen tarjoilin täällä mökillä.
Voit korvata sinihomejuuston myös fetalla, toimii oikein hyvin punakaalin kanssa.





Rauhallista sunnuntaipäivän jatkoa! Nautitaan syksyn haudutetuista ruoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti