torstai 11. elokuuta 2011

Italian matkan tunnelmissa pastaa


PAPARDELLE NAUHAPASTAA, LOHTA JA PARSAKAALIA


Tähän pastaan paistan ensin lohta ohuina siivuina pannulla ja höyrytän parsakaalit. Kun pasta on keitetty ja valutettu, lisää pannulle lohien sekaan parsakaalit, pastan ja kermaa. Koko komeutta sekoittelen nostellen varovasti, ettei lohipalat hajoa ja kunnes kerma lämpenee. Ripaus suolaa ja mustapippuria!

ÄYRIÄISIÄ, PIKKUPARSAA JA OHUTTA TUOREPASTAA


Helppo ja nopea tarjottava vaikka isommallekin porukalle! Samaan aikaan kun kun kiehautan nopeasti tuorepastan ja pikkuparsat, laitan isolle paistin- tai wokkipannulle oliiviöljyä, valkosipulia ja lajitelman äyriäisiä. Paistan vain sen verran, että äyriäiset kuumenevat (jos ovat siis esikeitettyjä ja pakastealtaasta, kuten yleensä täällä). Lisään valutetun pastan ja pikkuparsat pannulle, sekoitan nostellen ja tarjoilen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti