maanantai 8. syyskuuta 2014

Kasvis"lasagne"



Ihanan helppo ja nopea kasvis"lasagne" syntyy seuraavasti:

Varaa pari kolme suippopaprikaa, 1-2 kesäkurpitsaa ja vähintään 1 munakoiso, koosta riippuen sekä tuorejuustoa että juustoraastetta.

Viipaloi kasvikset pitkittäin. Voitele vuoka. Lado vuokaan kasviksia vuorotellen ja laita jokaisen kerroksen väliin reilusti tuorejuustoa, esimerkiksi chilinmakuinen toimii hyvin tai mikä vaan oma lempimakusi. Ripottele päälle juustoraastetta ja kypsennä uunissa 45 minuuttia 200 asteessa kunnes kasvikset ovat kypsiä. Voit loppuvaiheessa laittaa folion päälle, ettei pinta tummu liikaa. Nauti sellaisenaan tai lisukkeena.

2 kommenttia:

  1. Kiitos uudesta vinkistä, olen harrastanut näitä mitä erilaisimpia versioina mitä erilaisin lopputuloksin. Nyt päätyi lastenjuhlista jääneet porkkanatikut kukkakaalin ja paprikoiden kanssa vuokaan, kerroksiin sitten juhlista jääneet kermaviilipohjaiset dippikastikkeet ja päälle juustoraastetta. Hyvää oli, kiitos arki-illan inspiroinnista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos sait inspiraatiota ja sait käytettyä ylijäämät kaapista pois!

      Poista